No Nomad

For better days 🧡

Een nieuw seizoen en dus ook weer tijd voor een nieuwe collectie!

Onze No Nomad collectie is geïnspireerd op zuiderse temperaturen, palmbomen die wuiven in de wind en opvliegende zandkorrels in de woestijn.

Want hoe graag wil jij er nu op uit trekken?

Juist, in deze moeilijk tijden wil ik graag een streepje zon en zuiderse invloeden tot bij jouw thuis brengen. En liefst met een ruw kantje! 

Moderne accessoires

Ben jij net zoals ik steeds weer teleurgesteld na een bezoek aan de dierenwinkel?

Keuze genoeg maar net niet dat… het lijkt wel of alles ontworpen is voor een 3 jarige kleuter. Geen mooie kleurencombinaties of leuke designs te bespeuren.

Daar willen wij bij Studio Leash een antwoord op bieden met tijdloze ontwerpen in neutrale kleuren die passen in je interieur

Kattenspeeltjes

Unieke speeltjes voor jouw kleine tijger. En euh geen probleem als ze weer eens blijven rondslingeren. Dankzij onze moderne designs maken ze gewoon deel uit van je interieur.  

Oh ja, klein detail misschien maar “we like it rough!”. Dus geen perfecte maar wel een leuke ruwe afwerking, met een ziel!

Halsbandjes & leibanden

Trek jij ook graag samen met jouw kat de wijde wereld in?

Bij ons vind je moderne halsbandjes en leibandjes voor katten om op een veilige manier samen buiten te komen. En dat op een stijlvolle manier! 😉

 

macrame halsband kat met letter

    No posts found!

Gezonde voeding & snacks

Voeding met aandacht voor de gezondheid van je kat. Of je nu op zoek bent naar graanvrije kattenvoeding of voeding voor jouw kat omdat zij problemen geeft met intoleranties of ziektes zoals diabetes…

    No posts found!

Handmade

in Belgium

Catisfaction

guaranteed

We care

about your cat

Happy Catstomers

1 2

Discover our collection

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. 

en_USEnglish
nl_BEDutch en_USEnglish