MEER OVER ONZE MERKEN

All the way from Canada komen deze heerlijke oven gebakken kattenbrokjes. Net zoals echte koekjes worden deze brokjes traag gegaard in de oven om alle voedingsstoffen te bewaren. 

Daarenboven is al het Oven-Baked kattenvoer vrij van hormonen, antibiotica, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Bovendien is het eten ook geschikt voor katten met allergieën voor tarwegluten, maïs en soja!

Helemaal uit Japan! De verpakking past misschien niet helemaal binnen ons kleurenschema maar hé het is de inhoud die telt! 

Natuurlijke snacks en snoepjes voor je favoriete huisdier. Beloon je kat met deze heerlijke kattensnoepjes enkel geproduceerd met natuurlijke ingrediënten, zonder graan, bewaarmiddelen en kleurmiddelen.

Bovendien zorgt de innovatieve verpakking voor een intiem moment met je kat tijdens het geven van deze kattensnoepjes. Een echte treat voor jouw kat! 

Premium met een hoofdletter P dat is Ziwi Peak. Deze kattenvoeding is namelijk gemaakt van 96% gedroogd of vers vlees! 

Helemaal afkomstig uit Nieuw-Zeeland bieden deze eenvoudige recepten boordevol vlees alles wat je kat nodig heeft. Bovendien zijn deze kattenbrokjes graanvrij en geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering.

ziwipeakkattenvoedingkopen

Ik ben klaar om te bestellen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site verder te blijven gebruiken, aanvaardt u ons gebruik van cookies. 

nl_BEDutch
en_USEnglish nl_BEDutch